banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Viranşehir belgeseli çekildi VİDEO

Bin bir zorlukla ve çok kıt imkanlarla Viranşehir tarihinde bir ilk olarak çekilen Viranşehir Tarih ve Yaşam belgeseli  15 Aralıkta Viranşehir Kültür ve sanat Merkezinde gösterimde olacak.

Yönetmen Hüseyin Çınar'ın büyük emeklerle çektikleri belgesel son aşamasına geldi. Belgeselin seslendirmesinin İlknur Şahinaslan'ın  yaptı ve belgeselin galasının heyecanını şimdiden yaşadığını bellirti. Yönetmen Hüseyin Çınar ise belgesele büyük emek verdiklerini ve Viranşehir tarihinde bir ilk olduğunu söyleyerek ‘Biz ekip olarak bu çalışmamızı şu an ve bizden sonra gelecek nesle bir miras olarak bırakıyoruz. Viranşehir tarihinde bir ilk olan belgeselin galası 15 Aralık 2012 tarihinde Viranşehir Belediyesi Med Kültür Merkezi Evrim Alataş Sinema salonunda yapılacak. Tüm halkımızı bu belgeseli seyretmeye davet ediyorum’’dedi.

Araştırmacı yazar Mehmet ali basık ise Viranşehir tarihinin belgesel olması Viranşehir açısından bir şans olduğunu ,böylelikle bu çalışma sayesinde Viranşehir'de tarih bilinci gelişeceğini dile getirdi.

Bizim Gazete ve bizimgazete63.com sitesi olarak bu alanda emeği geçen tüm ekibe Viranşehir’e böyle bir eser kazandırdıkları için teşekkür ediyor ve Belgeselin galasına tüm etkili ve yetkililer ile tüm halkımızı bizde davet ediyoruz.  Bizimgazete63.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.