banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

VeriFone, Türkiye, Güney Avrupa ve Rusya Sorumlu Müdürü Hande Özay Yağcı Oldu

VeriFone’a YENİ PAZARLAMA MÜDÜRÜ

 

VeriFone Türkiye her geçen gün ekibini güçlendirmeye devam ediyor.

Son olarak Microsoft’taki görevinden ayrılarak VeriFone’a transfer olan  Hande Özay Yağcı, VeriFone’nun Türkiye, Güney Avrupa ve Rusya’dan Sorumlu Pazarlama Müdürü oldu.

 

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Hande Özay Yağcı, Kanada King George Koleji’nden Pazarlama İletişimi üzerine eğitim aldı. İş hayatına 2003 Novartis satış ekibinde başlayan Yağcı, daha sonra L’Oreal Türkiye ve Boston Scientific Tıbbi Gereçleri’nde çeşitli görevler üstlendi. Yağcı, 2007 yılında Microsoft Pazarlama İletişimi Uzmanı olarak göreve başladıktan üç sene sonra Pazarlama İletişimi Müdürü olarak atandı. 2013 Kasım ayı itibariyle  VeriFone Türkiye’de Güney Avrupa ve Rusya’dan Sorumlu Pazarlama Müdürü olarak yeni görevine başlayan Yağcı, burada tüm pazarlama ve iletişim süreçlerinin yönetimini üstlenecek.

 

VeriFone Holdings, Inc. (VeriFone)New York Borsası’na kote bir şirkettir. Güvenli elektronik ödeme çözümleri alanında dünya lideri olan VeriFone, finans- bankacılık, perakende, hizmet, petrol, kamu ve sağlık sektörleri için güvenli POS ödeme sistemleri yazılım, üretim, satış ve teknik destek hizmeti sunuyor. Türkiye’de de pazar lideri konumunda olan VeriFone’un ödeme sistemleri alanındaki çözümleri üye işyerleri ve bankaların her türlü ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.