banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Vatan İlköğretimden; Görsel Sanatlar ve Tasarım sergisi VİDEO
Sergiye ana sınıfından 8 ci sınıf öğrencilerine kadar yaklaşık 150 dolayında öğrencinin katkı sunduğunu belirten Vatan İlk Öğretim Okulu Müdürü Şahin Özçınar; “Sergimiz çocuklarımızın el emeği göz nurudur.  Sergiye ana sınıfından 8 ci sınıf öğrencilerine kadar resim bölümüne 60, tasarım teknolojisinde ise 60 olmak üzere 120 öğrencinin eseridir. Teknoloji tasarım öğretmenimiz Zülkif hocamızın çok emekleri oldu. Buradan hocamıza teşekkür ediyoruz” dedi.



Serginin 2 – 6 Nisan tarihleri arasında halka açık olacağını vurgulayan Müdür Özçınar; “Tüm Şanlıurfalıları sergimize bekliyoruz” dedi.



Sergiyi gezen Emine Tabak isimli vatandaş ise çocukların maharetine hayran kaldığını belirterek; “Buradan geçerken serginin düzenli olması beni cezp etti. Çalışmalar ve düzen harika” diyerek güllerle işlenmiş Türk Bayrağını çok beğendiğini ifade etti.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

VİDEO








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.