banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte Haliliye Belediye Başkan Adayı Mustafa Hekimoğlu

Varoş kızlara müjdeyi verdi

Vali Güvenç, kızların okuma azmini görünce misafirlerini makamına davet ederek kendileriyle bir süre görüştü. Destek isteyen kızları okuma azimlerinden dolayı kutlayan Vali Güvenç,  kendilerine her türlü desteğin verileceğini belirtti ve şunları kaydetti: “buradan bu vesileyle bayram müjdesi veriyorum, mahallelerimizde üniversite kursuna gitmek isteyen çocuklarımızı tespit edeceğiz. Hazırlayacağımız bir bütçe ile bu çocuklarımızı kursa göndereceğiz. Ayrıca ilk ve ortaokul mezunu çocuklarımızın da açık lise ile eğitimlerine devam etmelerini temenni ediyorum.”

Vali Güvenç’i ziyaret eden öğrencilerden Songül Güneş ise kaliteli bir eğitim alıp kaliteli üniversitelerde okumak istediklerini, bunun için Vali Güvenç’in kendilerine destek olacağına inandıklarını ve öyle de olduğunu dile getirerek aldığı bayram müjdesi karşısında mutluluğunu saklayamadı.  Talepleri dinlenen kız öğrenciler Vali Güvenç’e teşekkür ederek makamdan ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.