banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Van fuarında Batman tanıtım standı açıldı

Batman Valiliği ile Batman İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından Van’ın Tuşba ilçesinde, Fuar ve Kongre Merkezinde açılan tanıtım standı dikkat çekti.

Tuşba Fuar ve Kongre Merkezinin ev sahipliği yaptığı fuarda Batman ekibi de dün açılış gününde hazır bulundu. 10-15 Eylül tarihleri arasında Van Tuşba Fuar ve Kongre Merkezinde kurulacak fuara yurt içinden ve dışından firmalar yer alacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, yerel ve ulusal kuruluşlar işbirliğiyle gerçekleştirilen fuarda, Türkiye genelinde ve uluslararası çalışmalar yürüten birçok turizm ve seyahat sektörlerindeki ziyaretçiler bir araya getirilecek.

Batman İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı ve ekibinin, fuarda Batman'ın tanıtımına ilişkin ciddi bir çalışma gerçekleştirdiği görüldü. Batman ve ilçelerinde yetişen çilek, kavun, pekmez ve cevizin yanı sıra otel ve hastanelerin tanıtım broşürleri de stantta yer aldı.    

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.