banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Vali Okutan Resim Sergisinin Açılışını Yaptı

ŞURKAV tarafından açılan yetişkinler kursunda 6 ay eğitim gören 30 kursiyer, Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde resim sergisi açtı.

 

Serginin açılış törenine Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve eşi Demet Okutan, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, ŞURKAV Mütevelli heyeti üyeleri ve kursiyerler yaptı.

 

Açılış öncesi Vali Nuri Okutan, kurs eğitmeni Gülin Berkay’a teşekkür belgesi verdi. Açılışın arıdından kursiyerlerle birlikte sergiyi gezen Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, eser sahiplerinden tablolar hakkında bilgi aldı.

 

Resim sergisinin ardından konuşma yapan Vali Okutan, bu tür sergilerin Şanlıurfa’nın sosyal kültürel hayatında önemli bir yer edindiğini belirterek, “Bu çerçevede ilimiz sanat hayatıyla ilgili değişik etkinlikler yapılıyor. Resim kursları açılıyor. Burada resim kursunun mukabilinde resim sergilerini açtılar. Zevkle gezdim hemen her yaştan, her meslek grubundan çocuklarımızın değişik resim çalışmalarını görüyoruz, fevkalade etkileyici. Bu da Şanlıurfa insanın sanata, kültüre, edebiyata, yatkınlığını gösteriyor. Sadece bu kursta öğretmenimiz ve arkadaşlarımız başarılı çalışmalarından, çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Başta öğretmenimiz olmak üzere burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan konuşmasının ardından sergiyi açanlarla hatıra fotoğrafı çektirerek başarılarının devamını diledi.

 

ŞURKAV tarafından 6 ay süre ile resim eğitimi alan 30 kursiyerin 70 eseri Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde 22 Mayıs 2011 tarihine kadar sanatseverler için sergilenmeye devam edecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.