banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Vali Küçük El Sanatları Sergisini Açtı

Haliliye Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen el sanatları sergisinin açılışını Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra;  Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci gerçekleştirdi.

Açılışın ardından kadın kültür merkezlerinde eğitim gören kadınlar tarafından hazırlanan el işi eserleri sergisini gezen Vali Küçük, merkezlerde kadınlara verilen eğitimler hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Sergilenen eserleri oldukça beğenen Vali Küçük: “Kadınlarımızın ellerine sağlık. Sergilenen bu eserlerin hepsi el emeği ve göz nuru. Bu yüzden her birinin değeri ayrı. Gayretlerinden dolayı kadınlarımızı ve hocalarını tebrik ediyorum” dedi.

Yağlı boya resim sergisini de gezen Vali İzzettin Küçük, eserlerini sergileyen kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra merkezden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.