banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Vali Güvenç, Başarılı Öğrencileri Kabul Etti

Başarılarıyla ailelerini sevindiren öğrencileri kutlayan Vali Güvenç, öğrencilerin velilerini ve öğretmenlerini de tebrik etti. Yaşadıkları başarı serüvenini üniversite yaşamlarında da sürmesi dileğinde bulunan Vali Güvenç, “Alacağınız eğitimle ülkenize ve insanlığa önemli hizmetler yapacaksınız, buna yürekten inanıyorum.” dedi.

 

Yeni nesil öğrencilerin yurt ve burs imkanları açısından geçmişe göre avantajlı olduğunun altını çizen Vali Güvenç, “Bunlar işin artı tarafları. Her şeye rağmen hala bütçe sıkıntıları, aileden kaynaklanan sorunlar, imkansızlıklar var. Bunlara karşı elimizden geldiğince gerek sivil toplum gerekse de kendi imkanlarımızla sizlerin yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Hayat uzun soluklu bir maraton. Güçlü, sabırlı ve disiplinli olmak lazım. Eldekinin kıymetini bilmek, mutlu olmayı bilmek lazım. Sorumluluklarını bilmek lazım. İnanıyorum ki siz değerli gençlerimiz bu inançla çalışacak ve ailelerinizin yüzünü güldüreceksiniz.” şeklinde konuştu.

 

Verdikleri destekten ötürü Vali Güvenç’e teşekkür eden öğrenciler ise yaşadıkları başarının tüm öğrencilere nasip olmasını dileyerek herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Öğrenci velileri ise “Çocukların başarısından başka bir şeyin bu kadar mutluluk verici olabileceğini düşünmüyorum. Bütün velilerin böyle bir mutluluğu tatmasını yürekten diliyorum. Çok şükür emeklerimizin karşılığını aldık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bekir Ayhan’ın da eşlik ettiği ziyarette Vali Celalettin Güvenç, başarılı öğrencilerin ziyaretinin ardından günün anısına misafirlerine hediyelerini takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.