banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Vali Güvenç aşevini gezdi, vatandaşın kandilini kutladı
Aşevi sorumlusundan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Celalettin Güvenç, aşevini gezerek burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti. Yaklaşık 20 yıldır maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara hayırseverlerin desteği ile sıcak yemek çıkaran aşevinde vatandaşları dinleyen Vali Güvenç, vatandaşların bir isteklerinin olup olmadığını sordu.



Aşevinde yemek ve giyim yardımının yapıldığı bölümleri gezen Vali Güvenç, burada bir açıklama yaptı. Vali Güvenç, Şanlıurfalıların yardımlarıyla vatandaşlara hizmet veren aşevini ziyaret ettiğini belirterek, “Eşi benzeri olmayan bir aşevindeyiz. 10 bin kişinin yemek yediği bir yer burası. Bu hizmetlerin verilmesinde destek sağlayan hayırsever vatandaşlara teşekkür ediyorum” dedi.



Bütün İslam âleminin Mevlit Kandilini de kutlayan Vali Güvenç, konuşmasını şöyle sürdürdü “Kandilin Şanlıurfa’ya ve bütün İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kandilin barış, huzur ve dostlukları artırmasını, düşmanlıkları ve kan davalarını bitirmesini gönülden diliyorum



Vali Güvenç, aşevi çıkışında çevrede bulunan esnaflarla da sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.