banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i Anlama Programı

Program, 26 Aralık 2012 Çarşamba günü saat 19.00’da Şair Nabi Kültür Merkezinde düzenlenecek. Programda Üstad Necip Fazıl Kısakürek’in talebelerinden Yazar Mustafa Yazgan tarafından konferans verilecek.

Milli Türk Talebe Birliği adına açıklama yapan Mehmet Fatih Olgun, amaçlarının Üstad Necip Fazıl’ı unutturmamak ve yeni neslin hafızalarında sürekli canlı tutmak olduğunu vurguladı. Olgun, “Amacımız Üstadın daha iyi anlatılması ve anlaşılması.. Bu amaçla Necip Fazıl üstadımızın bizzat yetiştirdiği talebelerinden Mustafa Yazgan hocamızı davet ettik. Kendisi de, bir Urfalı olarak böyle bir programa seve seve katılacağını söyledi. Suyu kaynağına biraz daha yakından içelim istedik. Üstadımızı özellikle yeni nesile anlatmak ve sevdirmek görevimizdir” şeklinde açıklamada bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.