banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Urfa'nın çehresi değişiyor


Haleplibahçe bölgesinde park yapımı, Otopark yapımı ve Kızılkoyun’daki mağaralırın ortaya çıkartılmasıyla söz konusu bölge adeta Şanlıurfa’nın aynısı oldu.
“35 projemiz mart ayında tamamlanıyor”
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba Haleplibahçe vadisinde yaptığı incelemelerde yürüttükleri 35 projenin Mart ayında tamamlanacağını söyledi.
Fakıbaba konuşmasında şunları söyledi; ”Haleplibahçede park alanı, 1000 araçlık kapalı otopark ve üstü meydan oluyor. Etrafına peyzaj alanları ve havuzlar yapılıyor. Hemen yanında Kültür Bakanlığının arkelojik müzesi, mozaik müzesi yapılıyor. Hemen onun karşısında Kızılkoyun projesi. Bununla birlikte tam 35 tane, konutlar da dahil kentsel dönüşüm dahil, ulaşım da dahil, alt yapılar üst yapılar engeliler merkezi, kadın destek merkezleri, Karakoyun, Samsat Meydanı yani saydıkça sayıyoruz ve saymakla bitiremiyoruz. Tam 35 tane projemiz Allah’ın izniyle Mart ayında bitmiş olacak. Allah’ıma çok şükrediyorum. Halkımıza ne söz verdiysek fazlasıyla yerine getirmenin gururunu yaşıyorum. Bu gruru çalışma arkadaşlarımla yaşıyorum. Emeği geçenlere teşekkür

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.