banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfalılar Nasıl Süpermen Olabilir




Türkiye Kalkınma Bakanlığı ile Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın Hibe destekleri, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizesiyle gerçekleştirilecek olan seminerin konusu Girişimcilik, Takım ruhu, Cesaret, Motivasyon, İş Kalitesi ve dürüstlük olacak. 23 Ocak 2012 Pazartesi Günü Mozaik Kültür Merkezi’nde saat 19’da başlayacak olan seminer ücretsiz ve halka açık olacaktır.

Seminerle ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E.Sabri Ertekin “Şanlıurfa’daki girişimcilerimizi, Sanayicilerimizi ve tüccarlarımızı daha da geliştirmek için Kişisel Eğitim konusunun en iyi isimlerden biri olan Ahmet Şerif İzgören’i Kalkınma Bakanlığımız ve Karacadağ Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle Şanlıurfa’ya getireceğiz. İnşallah önümüzdeki Pazartesi günü bir seminer verecek, Çok yararlı olacağını düşündüğümüz bu seminere tüm halkımız bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.