banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası ilçe

Urfalı Miniklerin Ücretsiz Tiyatro Keyfi



Kimisi annesiyle, kimi babasıyla birlikte keyifli bir hafta sonu geçiren miniklerin ilk adresi Şair Nabi Kültür Merkezi oldu.

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, her hafta olduğu gibi bu haftada Şair Nabi Kültür Merkezi’nde “Ayının Fendi Avcıyı Yendi” adlı tiyatro oyununu, bir kez daha ücretsiz olarak sahneledi.

Muharrem Buhara’nın yazdığı “Ayının Fendi Avcıyı Yendi” adlı tiyatro oyununda keyifli vakit geçirdikleri gözlenen minikler, kendilerine bu imkânı sunan Şanlıurfa Belediyesine teşekkür ettiler.

Tiyatro oyununun ardından bir açıklama yapan Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yönetmen yardımcısı Harun KAYA “Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu olarak, Şair Nabi Kültür Merkezi’nde her hafta Cumartesi Günü saat 13’de çocuklara, saat 19.30’da ise yetişkinlere yönelik birbirinden güzel oyunlar sahneliyoruz. Ücretsiz olarak sahnelenen tüm oyunlara halkımızı bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.