banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Urfalı Fotoğrfçıya Uluslararası Bronz Madalya
Toplam da 1.179 kişi katıldığı, Renkli, Nü, Manzara ve Siyah / Beyaz dallarında 11.579 fotoğrafın yarıştığı “Photo Salon Exposed” Uluslararası fotoğraf yarışmasın da Siyah/Beyaz Dalda 800 fotoğraf içerisinde Urfalı fotoğrafçı Şahin Avcı “Oyun bitti” adlı fotoğrafı 3.’lük ödülü ile “Bronz Madalya” aldı.





Ödülü aldığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Şahin Avcı; “Öncelikle tabi ki fotoğraf ödül aldı diye çok iyi diyemediğimiz gibi, almayanlar içinde kötü diyemeyiz. Sadece o an için içlerin de bulunanlar arasından beğeniliyor. Tabi ister istemez insan seviniyor. Özellikle Urfalı olmamdan dolayı sevincim iki kat. Malumunuz memleketimiz bu konular da biraz ağırdan hareket ediyor. Memleket olarak her zaman daha iyisine layık olduğumuzu düşünüyorum. Umarım bundan sonra ki çalışmalarda da şahsım da Urfa’mızın adını fotoğraf sanatın da daha çok duyururuz” dedi.

http://exposed.fotoklub-kamnik.si/jury/awards.php?section=B
www.balikligol.com / ÖZEL HABER

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.