banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfalı fotoğrafçı Şahin Avcı’ya 3. Ödülü
Başta Fotografium, Fotokritik paylaşım sitesi'nin yanısıra, Forum İstanbul AVM ile beraber düzenlenen ‘Denge’ konulu fotoğraf yarışmasın da Şanlıurfalı fotoğraf sanatçısı Şahin Avcı 3.lük ödülü alarak başarıya imza atmıştır.



Son yıllarda, Dijital Fotoğrafçılığın çok büyük bir atılım yaparak tüketicilere neredeyse hergün çok farklı ürün yelpazeleri sunması sonucunda, fotoğrafa olan merakta giderek artığını belirten Fotoğrafçı Şagin Avcı; “Başta gençler olmak üzere, her yaştan insanın fotoğrafa olan bakışını değiştiren teknolojik gelişmeler, fotoğrafın çok daha ileri düzeye geleceğinin işaretidir. Yeni nesil gençlerin bir hayli ilgi gösterdiği nu tarz yarışmalar, fotonmaratonlar, fotosafariler insanların ufkunu açmakta, fotoğrafın ilerki yıllarda nasıl bir seyir izleyeceğinin ipuçlarınıda vermektedir.
Bunun için açılan fotoğraf yarışmaları, fotoğrafın gelişmesine, sevilmesine teşvik edilmesine de bir nevi önayak olmaktadırlar” dedi.

Aldığı 3.lük ödülene bir hayli sevindiğini, bu ödülün kendisi için moral ve motivasyon aşıladığını belirten Avcı; “bu ödül bir başka yarışmada birincilik kazanmam için bana moral ve motivasyon aşıladı. Duaları ve bilgileri ile bana desetk olan tüm gönül dostlarıma teşekkür ederim” dedi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.