banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Belediye

Urfa’da günde kaç kişiye çorba dağıtılıyor?

Şanlıurfa'nın farklı noktalarında kurulan 17 çorba evi ile 7'den 70'e tüm vatandaşlara ikramlarda bulunan büyükşehir Belediyesi bu çalışması ile takdir topluyor.

Mehmet Akif İnan Hastanesinde her gün kurulan mobil çorba dağıtım merkezini ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulundu.

Buradaki hasta yakınları ile sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi'ye, Mehmet İnan Araştırma ve Eğitim Hastanesi Başhekimi İbrahim Keşküş eşlik etti.

Sosyal Belediyecilik hizmetlerinin önemine değinen Başkan Nihat Çiftçi, "Amacımız, 
insan endeksli belediyecilik hizmetlerini yerine getirebilmektir" dedi

Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın İnsana Uzanan, Eli Sıcak Bir Yaklaşımdır"

"Her zaman tüm çalışmalarımızda vatandaşlarımızı düşüneceğiz" diyen Başkan Nihat Çiftçi,"  "Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa'mızın 13 ilçesinde kurmuş olduğu çorba evleri ile her sabah halkımıza sıcak çorba ikramında bulunuyor. En güzel konu aslında paylaşım ve insanımızı düşünmektir. Kentin bir çok noktasında kurmuş olduğumuz çorba evlerine istinaden, özellikle hastane noktalarında hasta yakınlarına yönelik ikramlarımızı sürdürüyoruz. İnsan endeksli belediyecilik hizmetlerini gerçekleştirebilmek, bizler için en önemli hizmet anlayışıdır. Yapmış olduğumuz, yolların, bulvarların, köprülü kavşaklar ve tesislerin yanında küçük bir hizmet olabilir ama insana değdiği için çok büyük bir hizmet olarak görüyoruz. Bugünde Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekimimiz ile birlikte bu gün çorba dağıtımına katıldık. Önemli olan paylaşmayı bilebilmektir ve insanı düşünebilmektir." şeklinde konuştu

Çorba ikramının ardından Hastanede yatarak tedavi gören hastaları ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, hastalarla sohbet ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Hastalara karanfil dağıtarak moral veren Başkan Nihat Çiftçi'ye başlatmış olduğu sıcak çorba ikramından faydalanan hasta yakınları ve hastane personelleri teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.