banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfa'da Eski isimler tabelalara yazılsın

Yeni Nesillerin Şanlıurfa'nın hafızasını tanıması açısından bu çalışmanın çok önemli olduğunu Söyleyen Fotoğraf Sanatçısı Yasin Küçük: "Şehir kimliği çalıştayında sunduğumuz öneride şehir hafızasının vazgeçilmez bir unsuru olan şehre ait eski isimleri korunması ve bunların yeni nesle aktarılması, yeni isimlerde ve numaralandırmalarda yapılan tabelalarda mutlaka eski adları da beraber yazılması gerektiğinin söyledik" dedi.

Profesyonel Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkanı Yasin Küçük, önerisiyle ilgili olarak görselleri de beraberinde sunduğunu açıkladı.

Kaynak: www.balikligol.com

NÛÇEYA KURDÎ

Hunermendê Wêneya Yasîn Kûçûk got ji bo nifşê nû hişa Rihayê nasbikin va xebate gelek girînge û wiha dewam kir: ‘‘ Çaliştaya Nasnameya Bajêr da me pêşniyaz pêşkêş kir ku ji bo hişa nifşeya hêmane kê gelek girîng navê aîde bajêr divê ye werne parastin û ji bo veguhestina neslê nû ber navê nû ê kevin jî werne nivîsandin.’’

Serokê Komeleya Hunermendê Wêneya Profesyonel Yasîn Kûçûk got  me ji bo pêşnîyaza xwe wênejî pêşkêş kirin.

İŞTE TARİHİ BELGE NİTELİĞİNDEKİ O FOTOĞRAF:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.