banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Urfa STK’ları Cihannüma’da toplandılar

Şanlıurfa STK’ları olarak istişarelerde bulunmak üzere her ay düzenli toplantılar yaptıklarını dile getiren Cihannüma Şanlıurfa İl Temsilcisi Av. Hasan Balay, Şanlıurfa Cihannüma olarak ilimiz STK platformunun aylık istişare toplantısına ev sahipliği yaptık. Bölge başkanımız Mustafa Bozgeyik ve değerli babaları duayen milli görüşçü Mehmet Bozgeyik bey efendi katılım sağlayarak bizleri şereflendirdiler” dedi.
Ülke ve Şanlıurfa gündeminin değerlendirildiği istişare toplantısında Erbakan Vakfı Kurulu üyesi eski Refah Partisi milletvekili ve eski Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Başkanı İbrahim Coşkun, Kültürel Mirası Koruma Derneği Başkanı Uğur Beyazgül, Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşları İnsani Yardım Platformu sorumlusu Osman Gerem, Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı ve Doğu-Batı Akademisi Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Abdullah Ekinci, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Baş Müdürü Abdullah Göçmez gibi daha birçok önemli isimler hazır bulundu.

Mehmet Bozgeyik Kimdir?
Mehmet Bozgeyik, 1942 yılında Gaziantep’te doğdu, 1959 yılında Diyanet İşlerinde göreve başladı. 1973 yılında Gaziantep Milletvekili oldu. 1977 yılında tarım bakanlığı müşavirliği görevlerinde bulundu.Refah ve Fazilet Partisi dönemlerinde genel idare kurulu üyeliği ve Gaziantep İl Başkanlığı yaptı.1994–2004 yılları arasında 10 sene Şehitkamil Belediye Başkanlığı yaptı. Halen saadet partisi genel idare kurulu üyesidir.30 Mart 2014 Yerel Seçiminde Saadet Partisi’nden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.Bozgeyik evli ve 4 çocuk babasıdır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.