banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Eğitim Bir Sen Bitlis Şubesi tarafından Mehmet Akif İnan anısına düzenlenen “Unutamadığım Öğretmenim” konulu yarışmasının ödülleri dağıtıldı.

Eğitim Bir Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak, Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlenen “Unutamadığım Öğretmenim” konulu Mehmet Akif İnan hatıra yarışmasının Türkiye genelinde yapıldığını ifade ederek, şöyle konuştu:

“10 gün önce yarışmamız bitti. Komisyon olarak değerlendirme yaptık. İmkanlarımız dahilinde dereceye giren öğrencilerimizi ödünlendirdik. İnşallah öğrencilerimizin eserleri Türkiye genelinde dereceye girer. Bundan sonra da benzer yarışmalarımız olacak.” dedi. 

Türkiye genelinde yapılacak yarışmada dereceye giren eserlere verilecek ödüllere de değinen Durak, 6 Ocak 2016’da yapılacak olan yarışmada Türkiye genelinde birinci olacak eser sahibine 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 3 bin TL, Mansiyona bin TL, Jüri Özel Ödülü’ne de 2 bin TL verileceğini kaydetti.

Bitlis’te dereceye girenlere verilen ödüllerin ardından, programa katılan basın mensuplarına da Mehmet Akif İnan’ın ‘Kelebeğin Rüyası’ adlı eseri hediye edildi.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.