banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya İbrahim Tatlıses Müzik Müzesi

Üniversitede Skandal İddia

Bin yıl kadar eski bir yıl kadar genç sloganı ile hayata geçen ve Bölgenin en iyi üniversiteleri arasına giren Harran Üniversitesinde bu kez başarı ile değil dayak olayı ile çalkalanıyor.

İddialara göre Harran Üniversitesi Beden Eğitim Spor Yüksek Okulunda görevli bayan okutmanlardan E. G ile okutman G.A spor salonunda çalışma saatleri yüzünden tartıştılar. Tartışmanın ardından birçok öğrencinin gözü önünde Okutman G. A,  E.G'i tokatladı. Olaya şahit olan öğrenciler her iki okutmanı ayırdı. Harran Üniversitesi Araştırma Hastanesinden rapor alan bayan okutman asıl şoku üniversite tarafından seçilen soruşturmacının verdiği ceza ile yaşadı. Bayan okutmana verilen ceza kıdem durdurması olurken, erkek okutmana sadece uyarı cezası herkesi şaşkınlık yarattı.

Barış Durak / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.