banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Dergah Camisi İmam Hatibi İbrahim Onat Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi

Ücretsiz işaret dili kursuna yoğun ilgi

Şuan ise 160 kişi kurslardan ücretsiz yararlanıyor. Kursiyerlerin büyük bir çoğunluğunu kamu hastanelerinde, özel hastanelerde ve çeşitli kurumlarda çalışanların oluşturuyor.

Birinci dönem kurslarına tamamlanmasının ardından geçtiğimiz hafta sonu ikinci dönüm işaret dili kurslarına başlayan Şanlıurfa Belediyesi, kursların 3 ay süreceğini toplam 120 saat kurs verileceğini bildirdi. Şanlıurfa Belediyesin hafta sonları Hayati Harrani Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Toplantı salonunda gerçekleşen kurslara İşaret Dili Uzmanı Halil İbrahim Yaşar katılıyor. Haftada iki gün işaret dili veren Halil İbrahim Yaşar, bu kursların sonunda sertifaka alanların Adliye’de özel ve kamu hastanelerinde, sağlık ocaklarında iş bulma imkânına olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.