banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

TYB Mesleki Kurslar Düzenleyecek

TYB Şanlıurfa Şube Kurucu Başkanı Cuma Ağaç, Alanlarında Uzman Hocalarımızın ve ustadlarımızın öncülüğünde Ahşap Oymacılığı, Ağaç Oymacılığı, Habercilik, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık dallarında Mesleki eğitim kursları düzenleyeceklerini belirtti.

Her hafta Cuma akşamları Rızvaniye Camii içerisindeki Dernek merkezinde toplanan TYB Şanlıurfa şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve derneğe üye birçok aydın yazar katıldı.
             TYB Şanlıurfa şube Başkanı Cuma Ağaç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Toplum yararına düzenleyeceğimiz mesleki kurslardan öncelikle özürlü ve engelli vatandaşlarımız yararlanmasını arzu ettiklerini belirterek, mesleki çalışmalarını geliştirmek ve daha etkin hale getirmek amacıyla,yerel ve görsel basından arkadaşlarımızı, açaçağımız kurslardan faydalanmaları istiyoruz."           Bu arada Taş ve ahşap oymacılığı kursunu verecek olan usta öğretici Enver Çoban'da Ytong taşından elde ettiği objeleri kursiyerlere öğreterek onlara bir iş imkanı sağlayacaklarını belirtti. Düşük maliyetle ağaçtan veya taşlardan elde ettiğimiz objeleri Urfa'yı anımsatan tarihi ve Turistlik minyatür türü hediyelikler ortaya çıkarıyoruz.dedi. Başkan Ağaç konu ile ilgili olarak geniş bilgiyi önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.