banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gabon Urfa Yumurtalı Köfte

Türkiye Hizbullah'ından filme sert tepki

Yayınladığı basın bildirisiyle ABD yapımı filmi ‘insanlık dışı çirkin’ eylem olarak niteleyen Hizbullah Cemaati, Müslümanları tepkilerini artırarak yaymaya ve her platformda ortaya koyma çağrısında bulunurken, uluslararası sahada ilahi din ve kutsallarına saldırı yapılmasını suç sayan yasal düzenlemelerin yapılması için yetkilileri göreve davet ettiklerini açıkladı.

Haber merkezlerine gönderdiği basın bildirisiyle hakaret filmine sert tepki gösteren Hizbullah Cemaati, filmin İslam Ümmetini derinden yaraladığına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

“Malum Film, İslam Ümmetinin Kalbini Bir Kez Daha Derinden Yaralamıştır”

“Salman Rüştü’nün yazdığı kitap, Danimarka’da basına verilen karikatür, Hollanda’da yapılan film, ABD’de bir papaz öncülüğünde Kur’an yakma girişimi, Irak ve Afganistan’daki ABD askerlerinin Kur’an’a yaptıkları çirkin saldırılardan sonra, Hz. Muhammed’e (sav) ve O’nun şahsında İslam’a ve İslam ümmetine yapılan çirkin saldırıların son halkası olan ve bir müddettir gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden malum film, İslam ümmetinin kalbini bir kez daha derinden yaralamıştır.

“Şehid Düşen Müslümanların Şehadetlerini Tebrik Ediyoruz”

Fitne ve provokasyona dönük söz konusu filme, İslam coğrafyasının her tarafında olduğu gibi Müslüman halkımız tarafından da haklı tepkiler verilmektedir. Bu duyarlılığı gösteren gayretli Müslümanlardan Allah razı olsun. Bu arada İslam coğrafyasının çeşitli yerlerinde şehit düşen Müslümanların şehadetlerini tebrik ediyoruz.

“ABD ve İsrail’in İslam’a Olan Kini…”

Bu ve benzer fitnelerin ardında büyük şeytan Amerika ve Siyonist İsrail’in olması bizi hiç şaşırtmamıştır. Çünkü İslam’a olan kin ve düşmanlıkları onların en bariz özelliği haline gelmiştir. Bundan dolayı İslam’a ve İslam ümmetine yönelik yapılan fitne ve saldırılarda sürekli olarak onların parmağı olduğu, doğrudan veya dolaylı olarak rol aldıkları görülmektedir. Daha önce sergiledikleri hadiselerin ardında yaşananlara rağmen,  insanlık dışı çirkin eylemlerini sürdürmeye devam etmektedirler.

Son hadisenin ardından yaşanan bunca tepkilere rağmen halen söz konusu filmin internet ortamında dolaşmasının önüne geçilmemesi, İslam’a olan kin ve düşmanlıklarının boyutunu gözler önüne sermektedir.

“Çirkin Saldırı Kabul Edilemez”

Allah’ın sevgili kulu, Peygamberlerin sonuncusu ve tüm Müslümanların mutlak önderi olan Hz. Muhammed’e (sav) yapılan bu hakaret ve çirkin saldırı kesinlikle kabul edilemez, Müslümanların gayretine dokunmuştur ve onlara sorumluluk yüklemiştir.

Dolayısıyla buna karşı Müslümanların tepkilerini artırarak yaymaları ve her platformda ortaya koymaları, söz konusu çirkin saldırıların failleri ile büyük şeytan Amerika ve Siyonist İsrail’i mahkum etmeleri gerekir. Ta ki İslam’ın sahipsiz olmadığını, Hz. Muhammed’e (sav) ve O’nun şahsında ümmete karşı yapılan çirkin saldırıların karşılıksız kalmayacağını göstersinler.

“Amerika ve Siyonist İsrail’i Tel’in Ediyoruz”

Bu vesileyle, fitne ve provokasyon içeren söz konusu filmi, bunu hazırlayanları, her türlü teşvik ve destekte bulunan büyük şeytan Amerika ve Siyonist İsrail’i tel’in ediyor, uluslararası sahada ilahi din ve kutsallarına saldırı yapılmasını suç sayan yasal düzenlemelerin yapılması için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Davamızın sonu Allah’a hamd etmektir. “

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.