banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Turkcell, Ramazan şenlikleri sona erdi

Turkcell, herkes cazip ürün, servis ve kampanyalarından faydalansın diye Ramazan boyunca Anadolu'yu adım adım geziyor. "Canım Türkiye'm Ramazan Şenlikleri" kapsamında Şanlıurfa Belediyesi yanında kurulan "Turkcell Ramazan Şenlik Alanı'nda" gerçekleştirilen birbirinden renkli aktiviteler eşliğinde Şanlıurfalılar hem Turkcell'in avantajlı teklifleri hakkında bilgi aldı hem de gerçekleştirilen eğlenceler eşliğinde sürpriz hediyeler kazandı.
Türkiye'nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell, cazip ürün, servis ve kampanyalarından herkes yararlansın diye Ramazan ayı boyunca Anadolu'yu geziyor. "Canım Türkiye'm Ramazan Şenlikleri 28 Temmuz- 01 Ağustos tarihleri arasında Şanlıurfa'da olan Turkcell ekibi, 5 gün boyunca Şanlıurfalılar'a şenlik havası estirdi. Turkcell ekibi gün boyunca ramazan davulu eşliğinde geleneksel manilerle tüm Şanlıurfalılar'ı iftar saatinde başlayan ve gece yarısına kadar süren Turkcell Ramazan Şenlik Alanı'ndaki eğlenceye davet etti. İftar sonrası hemşerilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte düzenlenen yarışmalarda Şanlıurfalılar birbirinden güzel hediyeler kazandı.
Turkcell Ramazan Şenlik Alanı'nda balon patlatma, halka geçirme oyunları, çarkıfelek ve panayır oyunu gibi geleneksel oyunların yanı sıra, bir takım teknolojik oyunlarla da güzel saatler geçiren Şanlıurfalılar'a iftar sonrası tüm gece ücretsiz çay, şerbet ve kağıt helva ikramı yapıldı. Şanlıurfa'nın ünlü geleneği Sıra Gecesi'nin de tertiplendiği gecede Ramazan etkinliklerinin vazgeçilmezi gölge oyunu Karagöz- Hacivat gösterisi de etkinliğe katılan çocuklar ve gençlerin favorisi oldu.
Turkcell'in faturalı ve ön ödemeli, numara taşıma teklifleri, gnçtrkcll,  Çiftçi Kulübü, Akıllı
Kadınlar Kulübü, Profesyoneller Kulübü, Kamu Tarifesi ve VINN Teklifleri ve Ramazan Nar'ı hakkında da detaylı bilginin verileceği "Canım Türkiyem Ramazan Şenlikleri" sonra Şanlıurfa'dan sonra başka bir ilde devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.