banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Turizmcileri iftarda buluştular

Yemeğe Şanlıurfa da bulunan Turizm Platformu temsilcileriyle Rehberler ve turizmciler katıldı.

Yemekte yaz aylarında ölü sezon olarak nitelendirilirken Ramazan Bayram sonrasında sezonun hareketli geçeceği, bu konularda üyeler sektör temsilcileriyle kendi aralarında fikir alışverişinde bulunuldu. Yemekte bir konuşma yapan ŞURO Başkanı Kamil TÜRKMEN Rehberlik ve Turizm camiasının bir arada bulunmasından mutluluk duyduğunu belirterek Şanlıurfa Turizmi sektör paydaşlarıyla beraber birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi yerlere geleceğini belirtti.

Kaçak ve belgesiz Rehberlik faaliyetinde bulunanlarla etkin mücadele edeceklerini belirterek özellikle kamu kurum ve kuruluşlarının yapmış olduğu tüm organizasyonlarda ruhsatname sahibi olan lisanslı rehber almalarının kanun gereği olduğunu hatırlatarak önümüzdeki günlerde denetlemelerde karşımıza uygunsuz bir durumla karşılaşmak istemediklerini belirtti.

Şanlıurfa’ya yeni bir konak kazandırarak Turizm faaliyeti sunan Türkmen Konağı yetkililerine de teşekkür eden Türkmen ŞURO’ nın geleneksel olarak iftar programlarını her yıl sürdürdüklerini belirtti.

Yemekte geleneksel Urfa mutfağından seçkin lezzetler sunularak iftar programına İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkililer. Harran Üniversitesi akademisyenleri, Şanlıurfa’da görev yapan Acente yetkili temsilcileri ile otel yöneticileri, Profesyonel Rehberler, Turizm sektör temsilcileri, yatırımcılar ve Basın mensupları katıldı. ŞURO Başkanı Kamil TÜRKMEN İftar yemeğimize katılan herkese teşekkür ederek program sona erdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.