banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfalı turist rehberleri çağrı yaptı

Çoban: “Bizler turizm sektörünün meslek örgütleri ve emekçileri  olarak, ülkemizin  içinden geçmekte olduğu süreçle ilgili kamuoyumuza seslenmek zorunluluğu hissetmekteyiz.

        Yaşanan süreçten en  hızlı ve en  geniş biçimde etkilenen turizm sektörümüzün temsilcileri  olarak, sektörel bütün  kayıp ve kaygılarımızı bir yana koyuyor ve halkımızın birlik beraberlik içerisinde hareket  etmesi ile bu ortamdan çıkabileceğimizi ifade ediyoruz.

        Dünyanın en büyük sorunu haline  gelen  küresel terör, ülkemizde son dönemde  gerçekleştirdiği saldırılar ile bir korku iklimi yaratmaya çalışmaktadır.

        Başta  yaşam hakkı olmak üzere, seyahat  özgürlüğü gibi pek çok insani hakkımızı elimizden almaya çalışan bu oyunlara gelmememiz ve birlik, beraberlik içerisinde onların bu hedeflerine  ulaşmaması için gerekli toplumsal direnci göstermeliyiz.

        Bu anlayışla; terörün her  türlüsünü şiddet ve nefretle  kınıyor, halkımızı ümitsizliğe kapılmamaya, bu insanlık dışı oyuna gelmemeye ve birlik, beraberlik içerisinde olmaya davet ediyoruz” dedi. 

Ali Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.