banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Turizm İle İlgili Rapor Hazırlanacak

İnceleme gezisiyle ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı“Turizmle ilgili kapsamlı bir rapor hazırlayarak yetkililere ve kamuoyuna sunacağız” dedi.
ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Cevahir Asuman Yazmacı Başkanlığındaki Turizm Platformu üyeleri, Şanlıurfa kent merkezindeki turizm mekânlarının eksikliklerini ve problemlerini tespit etmek üzere geçtiğimiz günlerde bir inceleme gezisi düzenledi. Gerçekleştirilen İnceleme gezisine Eyüp Peygamber makamından başlayan platform üyeleri Balıklıgöl’e kadar olan güzergah üzerinde şehir surları, Yasin’in Kahvesi, Meclis Evi gibi restorasyonu devam eden mekanlarda incelemelerde bulundu. Güzergah üzerinde esnaf ve vatandaşlarla da görüşen Platform üyeleri, Şanlıurfa Turizminin canlandırılması konusunda eksiklikler ve yapılması gerekenler çerçevesinde çeşitli notlar aldı.
Turizm Platformu Başkanı Cevahir Asuman Yazmacı gerçekleştirilen inceleme gezisi ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:“Bilindiği üzere platform olarak Şanlıurfa’nın turistik mekânlarını gezerek esnaf ve vatandaşlarımızın görüşlerini aldık. Yetkililerimizle de görüşerek onlarında görüşlerini not ettik. Platformu olarak Şanlıurfa turizminin problem ve çözüm yolları noktasında kapsamlı bir rapor hazırlayarak yetkililere ve kamuoyuna sunacağız” dedi.
Daha önce Harran, Soğmatar, Şuayb Şehri gibi turizmmekanlarında incelemelerde bulunan Platform üyeleri daha sonra Göbeklitepe, Birecik ve Halfetide incelemelerde bulunmuştu.
Gerçekleştirilen inceleme gezisine Asur Oteli yönetim kurulu başkanı Murat Aslan, Asur Oteli müdürü Mehmet Turan, Nüans Turizmden Gürbüz Karakuş, Şanlıurfa Rehberler Odası Başkanı Kamil Türkmen, Şanlıurfa Rehberler Odası Genel Sekreteri Müslüm Çoban, ŞUTSO Meclis üyeleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Acı ve ŞUTSO personeli Nihal Dörtkardeş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.