banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

TÜBİTAK'ta altınları Özel Çağlayan Murat Lisesi topladı

Özel Çağlayan Murat Lisesi, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında Şanlıurfa için Türkiye ile yarışarak yine gurur kaynağı oldu.

 

KİMYA DALINDA

Hasan DOĞAN    Altın Madalya alarak       TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

BİYOLOJİ DALINDA

Ahmet Bahadır AK   Gümüş Madalya alarak TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu.

 

Okuldan yapılan açıklamada; Özel Çağlayan Murat Liseleri 20. Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda bir Altın bir Gümüş madalya ile yine göğsümüzü kabarttı.

2011 yılında da 19. Ulusal Bilim Olimpiyatları’nda 4 madalya alarak Doğu ve Güneydoğu’da en çok madalya alan okul olmuştu.

“Yıllardır devam eden sürekli ve sistemli olimpiyat çalışmalarımızın meyvelerini almaya devam ediyoruz" diyen Özel Çağlayan Murat Liseleri Müdürü Ahmet ARSLAN: “İki yıldır üst üste aldığımız madalyaların ve kazandığımız derecelerin tesadüf olmadığını, fırsat verildiği takdirde Şanlıurfa insanının ne kadar başarılı olabileceğini gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizi özveri ile yetiştirip cevherlerinin ortaya çıkarılmasında emeği geçen başta ailelerini ve fedakar öğretmenlerimizi kutluyor bize bu gururu yaşattıkları için şükranlarımız sunuyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.