banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

TÜBİTAK Olimpiyat Şampiyonu Öğrencilerden Milli Eğitim’e Ziyaret


3 Aralık 2011 tarihinde Başkent Ankara’da gerçekleştirilen 19. Ulusal Bilim Olimpiyatlarında; Türkiye genelinde yarışmaya katılan 6456 öğrenci arasından Kimya dalında Taha Güven altın, İsmail Demiryorgan ve Hasan Doğan bronz madalya,  Biyoloji dalında ise Bahadır Ak bronz madalya alarak Şanlıurfa’nın gururu oldular.



İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “ Geleceği yönelik olan bu çalışmalar bizler için çok önemlidir. Sadece bu yarışmayla yetinmeyin, hedeflerinizi olabildiğince büyük tutmanızı ve bu yönde gayretinizi sürdürmenizi arzu ediyoruz. İyi şeyler muhakkak bedel ister, bu bedelin adı alın teridir, emektir, yorgunluktur. Bunlar olmadan başarı dediğimiz, sonuç dediğimiz kazanımlara, getirilere sahip olmak kolay değildir. İşte bu tablo bu madalyaların ciddi bir çalışmanın ürünü olduğu ortada. Ben sizleri, ailenizi, emeği geçen öğretmenlerimizi, okul müdürümüzü tebrik ediyorum. Ben bütün gençlere her zaman şunu söylüyorum, iddiamız olursa, inancımız olursa, hedefimiz olursa, buna yoğunlaşırsak muhakkak suretle hem yaptığımız işlerle başarılı oluruz, hem geleceği yakalarız ve hem de gelecek bizim kontrolümüzde olur. Göğsümü kabartan bu başarınızı iyi bir başlangıç olarak görüp, bunu devam ettirmenizi muhakkak süratte arzu ediyoruz dedi.





Konuşmaların ardından Ulusal Bilim Olimpiyatlarında derece giren öğrencilere ve idarecilere Milli Eğitim Müdürü Hanifi şahin tarafından çeşitli kitaplar hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.