banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

TSM Korosuna

 

Şanlıurfa Belediyesi Konservatuar Birimi, Türk Sanat Müziği Korosu’nda “gönüllü” olarak yer alacak sesler arıyor.

      Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuar Birimi bünyesinde 2005 yılında oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu, yeni sezon çalışmalarına Şef Halil Altıngöz’ün gözetiminde başladı.

      Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Eğitim Merkezi’nde yer alan Konservatuar Birimi’nde çalışmalarını sürdüren TSM Korosu’nda “Gönüllü” olarak yer almak isteyen vatandaşlara seslenen Belediye Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz, Şanlıurfa Belediyesi olarak müziğe büyük önem verdiklerini söyledi.

     Urfa’da yöresel müziğin yaşatılması konusunda önemli hizmetler yaptıklarını hatırlatan Konservatuar Birim Sorumlusu İsmail Altıngöz,, “Konservatuar Birimi olarak Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Türk Halk Müziği(THM), Türk Sanat Müziği(TSM) ve Çocuk Korosunun kadrosunu her geçen gün daha da genişleterek müziğe verdiğimiz önemi göstermiş bulunuyoruz. Şef Halil Altıngöz gözetiminde çalışmalarına başlayan TSM Korosunda yer almak isteyen vatandaşlarımızın Konservatuar Birimi’ne gelerek sadece kayıt yaptırmaları gerekiyor. İnanıyorum ki müziğe gönül vermiş insanlarımızın katılımıyla koro çalışmalarımız daha da güçlenecektir” dedi.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.