banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

Topdağına Kadın Destek Merkezi Yapılıyor

Şanlıurfa Belediyesi kadınlara ve gençlere yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında Topdağı Mahallesine Kadın Destek merkezleri ile gençlik merkezi yaptırıyor.

 Şanlıurfa Belediyesi Kadın Destek Merkezleriyle kent merkezindeki kadınlarımızın yaşam koşulları ve sosyal statülerinin iyileştirilmesi amaçlıyor.
Eskiden Şanlıurfa Belediyesinin su deposu olarak kullanılan ve Arıtma Tesisinin hizmete girmesiyle atıl durumda olan söz konusu bina Kadın destek merkezine dönüştürülerek hem atıl durumdan kurtarıldı hem de toplumun hizmetine sunuldu.
Topdağındaki binayı elden geçiren ve restore ettiren Şanlıurfa Belediyesi, burada yapımını sürdürdüğü kadın destek merkeziyle mahalledeki kadınların hem boş vakitlerini değerlendireceği bir mekâna hem de boş vakitlerinde kendilerine gelir getirecek mesleklerde kurs görmelerine vesile olacak. Okuma yazma ve çocuklarının da faydalanacağı kadın destek merkezinin önemli bir kısmını tamamlayan Şanlıurfa Belediyesi, sosyal belediyecilik projeleriyle kent merkezindeki kadınlarımızın yaşam koşulları ve sosyal statülerinin iyileştirilmesi amaçlıyor. İhalesi 15 Haziran 2011 tarihinde yapılan Kadın Destek merkezinin kısa bir süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.


www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.