banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Tiyatro Gösterimi Ve Seminerler İçin İşbirliği!


Doğuş Üniversitesi Şanlıurfa İrtibat Ofisi, kentteki gençler için yapılabilecek eğitim ve kültür çalışmalarına ilişkin önerilerini, yerel yöneticilere sunuyor.

 

Bu kapsamda, Doğuş Üniversitesi Şanlıurfa Tanıtım Temsilcisi Mehmet Güneş, Şanlıurfa Belediye Başkanı Eşref Fakıbaba ve Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi makamında ayrı ayrı ziyaret etti. Güneş, gençlere daha yararlı olabilmek adına, “sınav sistemi, üniversite adayları için stres yönetimi, alan ve bölüm seçiminde dikkat edilmesi gerekenler, üniversiteye giriş sınavında başarının püf noktaları” gibi konuları ele alacakları seminerler düzenleyebileceklerini aktardı. Cep telefonlarının olumsuz etkileri ve baz istasyonları konusunda da seminer düzenleyebileceklerini ve alanında uzman akademisyenleri kent halkıyla buluşturabileceklerini ileten Güneş, yanı sıra Doğuş Üniversitesi Tiyatro Kulübü’nün, Şanlıurfa’ya gelerek oyun sergileyebileceği önerisini de sundu.

 

Her iki belediye başkanı da öncelikle, Doğuş Üniversitesi’nin kentte irtibat ofisi açmasından, bu yolla Şanlıurfa ve çevre illerdeki gençlere ışık tutacak çalışmalar gerçekleştirmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Doğuş Üniversitesi’nin sunduğu önerileri memnuniyetle karşılayarak, ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

 

Etkinliklerin düzenlenmesi için gerekli ayrıntılar üzerinde çalışılması için görüş birliği sağlandı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.