banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt paneli yapıldı

Yeni Mesaj gazetesi tarafından Harran otelinde düzenlenen “İslam Dünyasını Kuşatan Fitneler ve Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt” adlı panele vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Muzaffer Yağmur'un başkanlık ettiği panele konuşmacı olarak  BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi,  Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eğercioğlu ve Yeni Mesaj Gazetesi yazarı Uğur Kepekçi  katıldı.

Panelde ilk konuşmacı Yeni Mesaj Gazetesi yazarı Uğur Kepekçi tarikatlar yoluyla islamın içerisine yerletirilmeye çalışılan hurafelere dikkat çekti.

İkinci konuşmacı BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi ise Ehl-i Beyt'te karşı ta muaviye döneminde başlayarak günümüze kadar bir itibarsızlaştırma politikası sürdürülmeye çalışıldığını söyledi.

Son olarak Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Eğercioğlu, “Dinlerarası Diyalog” konulu konuşmasını slayt gösterisi eşliğinde sundu.

Şanlıurfalıların ilgi gösterdiği panle yaklaşık 2 saat sürdü.

Haber: Mustafa Akkuş / www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.