banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Tarihi Bölgede Revize Çalışmaları Yapılıyor

 
Geçtiğimiz günlerde esnaf ve vatandaşların talebi üzerine bölgede inceleme bulunarak anket çalışması yaptıran Başkan Güvenç, yapılan kamuoyu yoklamasının ardından yüzde 70’lik kesimin Büyükşehir Belediyesinden bölgede asfalt yapılmasını istemesi üzerine çalışmalar başladı.
 
Akarbaşı Caddesinde yol yapım çalışmalarının bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Başkan Güvenç, asfaltlama işlemine başlayarak, bölgede esnaf ve halkın mağduriyet yaşamaması için çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
 
Öte yandan parke sökme işleminden sonra yapılacak olan asfalt yolla birlikte yayalar için de kaldırımlar düzenlenip genişletileceğini belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.