banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Suruç’ta Bayram coşkuyla kutlandı
Bayramlaşma Törenine Suruç İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, İlçe Emniyet Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, Daire amirleri, memurlar ve Suruç halkı katıldı.



Öğretmen Evi salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Kaymakam Dr. Fatih Akbulut bir bir vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet etti. Daha sonra Suruç’ta yapılan Kurban kesimi ibadeti hakkında İlçe Müftüsünden bilgi aldı.



Suruç İlçe Müftüsü Mustafa Altun, Suruç’ta kurban kesimi ibadetinin yaygın olduğunu belirterek ”İmamı Hanefi mezhebinde kurban kesme ibadeti vaciptir. İmamı Şafi mezhebinde ise kurban kesme ibadeti sünnettir. Bizler İmamı Hanefi mezhebine tabii olduğumuz için kurban kesme ibadeti ilçemizde ve bölgemizde yoğun olarak yerine getiriliyor” dedi.



Törenin ardından öğretmen evinden ayrılan Kaymakam Dr. Fatih Akbulut İlçe Garnizon Komutanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulunarak görevli personellerle de bayramlaştı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.