banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Suruçlular Berdan Mardini'nin Konseriyle Çoştular
Suruç Buğday Pazarı alanında yapılan Dostluk ve Kardeşlik Konseri’ne Suruç Kaymakamı  Dr. Fatih Akbulut, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dostluk ve Kardeşlik konserinde Kadın Kültür Merkezi’nin halk oyunları ekibinin gösterileri izleyenlerden tam not aldı. Anaokulu öğrencilerinin gösterileri ardından sahne alan ünlü ses sanatçısı Berdan Mardini birbirinden güzel şarkılarıyla izleyenleri coşturdu. TRT 6’dan canlı olarak yayınlanan Konserde konuşan Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut vatandaşları Kürtçe selamlayarak, 13 Mayıs 2012’de kutlanacak Anneler günü için bütün annelere mesaj gönderdi. Kaymakam Akbulut ”Türkiye’nin her yerindeki ve şuanda bizimle beraber olan annelerimizin ellerinden öpüyor, önlerinde saygıyla eğiliyor ve anneler gününü kutluyorum. Sizleri çok seviyoruz. Cennet annelerin ayağı altındadır.” Dedi.




Ünlü sanatçı Berdan Mardini ise konuşmasından dolayı Suruç Kaymakamı Dr. Fatih Akbulut’a teşekkür etti. Mardini” Sevgi o kadar büyük ki hangi dilde söylenirse söylensin sadece tek karşılığı vardır oda sevgidir. Kürtçe, Türkçe, Arapça, Ermenice, Çerkezce hangi dilde olursa olsun karşılığı sevgidir. Sayın Kaymakamımıza bu güzel sözlerinden dolayı teşekkür ediyorum” Şeklinde konuştu. Konserde doyasıya eğlenen izleyenler konseri düzenleyen Kaymakamımız Dr. Fatih Akbulut’a teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini belirttiler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.