banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

ŞURKAV yönetim kurulu üye seçimi yapıldı

ŞURKAV’ın II. Olağan Genel Kurulu Toplantısı geçtiğimiz gün İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya ŞURKAV Başkanı Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Mütevelli Heyet üyeleri katıldı.

Toplantıda Şubat 2010 Kasım 2010 tarihleri arası faaliyet raporu okundu, faaliyet raporunun okunmasının ardından, Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu üye seçimi yapıldı, yapılan seçim sonucunda,

M.Zeki ERDEM, İ.Bakır CANBAZ, Kemal KAPAKLI, Adil SARAÇ ve Sabri KÜRKÇÜOĞLU Yönetim Kuruluna, Müslüm C. AKALIN ve İsmail DEMİRKOL ise Denetleme Kurulu Üyeliğine seçildiler.

Toplantı sonunda bir konuşma yapan ŞURKAV Başkanı Şanlıurfa Valisi Nuri OKUTAN, Yeni yönetime başarılar dileyerek, ŞURKAV’ın ilimizle ilgili tüm faaliyetlerde daha aktif olmasını, kültürel çalışmalar ile özellikle Kültür ve Tabiat Varlıklarının korunması için gerekli Restorasyon çalışmalarına ağırlık verileceğini, bu konuda yeni Yönetime büyük görevler düştüğünü belirttiği konuşmasında,

Ayrıca kültürel varlıklarımızın özellikle Geleneksel El Sanatlarımızın özüne uygun geliştirilmesi, tanıtılması ve pazarlanmasının yapılabilmesi için ŞURKAV olarak Geleneksel El Sanatları Müzesi ve Satış Merkezi oluşturulması için çalışmalara başlanacağını belirtti.

ŞURKAV Başkanı Şanlıurfa Valisi Nuri OKUTAN’ın konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.