banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

Şurkav Proje Öneri Masası Oluşturudu


 

ŞURKAV’dan yapılan açıklamaya göre, ŞURKAV 1990 Yılından günümüze Kültür ve Tabiat varlıklarını koruma, yaşatma ve Kültürel değerlerimizi ortaya çıkarma, araştırma ve derleme çalışmaları yapma adına birçok faaliyet gerçekleştirmiştir. Bu faaliyetler kapsamında han, hamam, konak, ev vb. restorasyonlar, çevre düzenlemeleri, bilimsel değeri olan 34 adet yayın, araştırma ve derleme çalışmaları, panel, konferans, sempozyum ve seminerler ile Şanlıurfa’yı Ulusal ve Uluslararası platformda tanıtma organizasyonları yapmıştır.

İlimizin Milli, manevi, tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin araştırılması, geliştirilmesi, korunması, yaşatılması, değerlendirilmesi, tanıtılıp benimsetilmesi kapsamında halkımızın da desteğini alarak hizmet alanımızı genişletmek, Sosyal ve Kültürel faaliyet projelerimizi çoğaltmak amacıyla Proje Öneri Masası oluşturulmuştur.     

Siz değerli vatandaşlarımız tarafından Proje Öneri masasına sunulacak projeler; Şanlıurfa’nın nasıl bir vizyona sahip olması gerektiği konusunda öneriler ile bu vizyona ulaşmak için belirlenecek hedefler ve uygulanacak politikalar, Şanlıurfa ilinin Kültür ve Tabiat varlıklarının korunması, yaşatılması ve turizme kazandırılması ve tanıtıcı faaliyetler ile kültür ve turizmle ilgili tanıtma hizmetlerini kapsayan projeler olmalıdır.

Bu konulardaki projeleri hayata geçirme ve yayınlanmak üzere vakıf merkezimizde oluşturulan Proje masasına göndermenizi diler, değerli katkılarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.