banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Ş.Urfa Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Buluşuyorlar

Şanlıurfa Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği 21 Mayıs 2010 Cuma günü saat 19:30 ‘da Ticaret Meslek Lisesi Çok Amaçlı salonunda bir araya geliyorlar..

Dernek Başkanı Niyazi KOCADAĞ konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Toplumda birliği beraberliği dayanışmayı sağlamak amacıyla,43 yıldan bu yana gelen mezunlarımızı bir araya getirmek amacıyla geleneksel 2.buluşmamızı gerçekleştiriyoruz dedi.

KOCADAĞ geceye katılmak için Ticaret Meslek Lisesi Mezunu olmanın yeterli olduğunu özel bir davetiyeye gerek duymadan tüm mezunlarımızın geceye davetli olduğu söyledi.

Gecede kokteyl,şiir dinletisi,folklor gösteri vb..etkinlikler yapılacak,Şanlıurfanın tek Ticaret Lisesi olan okulun oldukça ünlü mezunu bulunuyor

Geceye büyük ilginin gösterilmesi bekleniyor..

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.