banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

ŞURED hizmet içi eğitim semineri
Gaziantep Met Gold otel Toplantı Salonunda düzenlenen seminere, Şanlıurfa ve çevre illerden gelen vize yaptırmak isteyen, turist rehberleri katıldı.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Şanlıurfa Rehberler Derneği Başkanı Kamil TÜRKMEN ”amacımız Rehber arkadaşlarımızı en güncel bilgilerle, değerli akademisyen hocalarımız vasıtasıyla bilgilendirmektir. Bu yıl seminer konularımız 1915 Ermeni olayları, Çanakkale-Gelibolu tarihi milli park ve Halkla ilişkiler iletişim konularını detaylı bir şekilde işledik. Seminere katılan Rehberlere Gaziantep Üniversitesi Öğretim üyelerinden Yrd. Doç.Dr.Celal Pekdoğan bilgiler verdi

Türkmen, buradan Şanlıurfa il Kültür Turizm Müdürlüğüne seslenerek, ilgili kuruluşlar ile yazışmaları başlatmasını ve önümüzdeki yıl (2012) yapılacak olan semineri ilimizde Şanlıurfa’da düzenlemek istediklerini söyledi. Burada bizim Harran Üniversitesinde konularına hakim kıymetli hocalarımız mevcuttur. Lütfen gerekli çalışmaları başlatın biz TUREB ve ŞURED olarak her türlü katkıyı vermeye hazırız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.