banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Paylaşan Eller

ŞURED Emniyet Müdürünü Ziyaret Etti


ŞURED Başkanı Kamil TÜRKMEN. Yönetim kurulu üyeleri, Müslüm Akkay, Müslüm Çoban Ziyarette Şanlıurfa’nın turizmi için Dergah platosu çevresindeki tur otobüslerinin Trafik park sorunları ve Balıklı göl ve Eyüp peygamber makamlarındaki korsan ve kaçak rehberlik yapanların durumu masaya yatırıldı.
Balıklı göl’de Toplum Destekli Polis Timlerinin sivil olmasından büyük memnuniyet duyduklarını Şanlıurfa’nın iyi tanıtımının yapılması için  Turizm noktalarında görev yapan polislerden kokartları olmayanların  anlatım yapmamalarının uyarılması noktasında Likoğlu’ndan destek istendi.
Balıklıgöl çevresinde başarılı fakat bu seviyenin yüzde 60’lar seviyesinde olduğu Eyüp peygamber makamında bu oranın yüzde 90 lar seviyesini yakaladığını belirttiler. Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu da Ayrıca şehrin tanıtım noktasında güzel hizmetler yapan Rehberleri tebrik ettiğini ve var olan sorunların çözümü noktasında gerekli talimatların verileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.