banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

SÜLEYMANİYE YENİ KUR’AN KURSUNA KAVUŞTU


Süleymaniye Mahallesindeki Kur’an Kursu açılışına katılmadan önce Vali İzzettin Küçük; Şehitlik Anaokulunda yaz aylarında 4-6 yaş arası çocuklar için açılan Kuran Kursunu ziyaret etti. Kurstan yararlanan çocuklarla sohbet eden Vali İzzettin Küçük; çalışmalar hakkında da İl Müftüsü İhsan Açık’tan bilgi aldı. Anaokulundaki sınıfları tek tek dolaşan Vali Küçük; minik öğrencilere de çikolata ikram etti.

Şehitlik Anaokulundaki 4-6 yaş arası Kur’an Kursunu ziyaretinin ardından Süleymaniye Mahallesine geçen Vali İzzettin Küçük; İş adamı Bahattin Demir tarafından mahallede yaptırılan taziye evinin üst katında hizmet verecek olanAnzılha Demir Kur’an Kursunun açılışını gerçekleştirdi. Yaptırdığı taziye evinin üst katının Kur’an Kursu olarak kullanılmasını sağlayan iş adamı Bahattin Demir’e Vali İzzettin Küçük tarafından takdir belgesi verildi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından beraberindekilerle birlikte Kur’an Kursunu gezen Vali İzzettin Küçük; öğrencilere, sınıflarda eksik olan klimaları kendisinin alacağı müjdesini verdi. Çıkışta bir açıklama yapan Vali İzzettin Küçük: “Mahallenin önemli bir ihtiyacı giderildi. Hayırsever iş adamımız Bahattin Demir çok değerli bir iş yapmıştır. Kendisine vali olarak şükranlarımı sunuyorum. Burası insanların önemli günlerinde, taziyelerinde bir araya geldiği bölgenin can damarı olmuştur. Mahalleye hayırlı olsun” dedi.

Açılışta Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e; Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Osman Tıraşçı, İl Müftüsü İhsan Açık ve mahalle sakinleri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.