banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

ŞUFSAD  Halil ibrahim Buluşmalarının Sponsoru oldu

Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde ve Şanlıurfa Kültür Eğitim Araştırma ve Sanat Vakfı Şurkav bünyesinde bu yıl 5. si kutlanacak olan “HALİL İBRAHİM BULUŞMALARI 2011″ etkinliklerinin fotoğraf sponsoru, Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği(ŞUFSAD) oldu.

Bu yıl yapılan etkinliklerin tamamına yakının fotoğraflarını dernek üyeleri yapacak.
Daha önceki yıllarda fotoğraf ve görsel malzeme sıkıntısı çektiklerini söyleyen organizasyonerler, bu yıl hiç bir ücret almadan buluşmaların etkinliklerini çekecek olan dernek yöneticilerine ve üyelerine katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ettiler.
“inşallah bu yıl basına daha sanatsal fotoğraflar sunacaklarını, derneğin böyle bir organizasyonda bu yıl yanımızda olmasından son derece memnuniyet duyduğumuzu özellikle belirtmek istiyoruz” dediler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanı, Fotoğraf sanatçısı A.Rezzak Elçi de:

“Uluslararası Halil İbrahim buluşmalarını tertipleyen organizasyondan, böylesi bir teklif geldiğinde dernek yöneticisi arkadaşlarla hiç tereddüt etmeden kabul ettiklerini, bu etkinliklerin ilimiz ve ülkemiz için önemli olduğunu, dostluk kardeşlik, misafirperverlik adına çok güzel şeyler yapıldığını” söyledi.

Daha sonraki açıklamasında ŞUFSAD Başkanı A.R.Elçi; “Biz dernek olarak üzerimize düşen her türlü göreve varız hazırız. Fotoğrafın görsel malzemenin en önemli ayağı olduğunu, ilimizin tanıtım için yerinin tartışılamaz olduğunu fotoğraf sanatçıları olarak biliyoruz.
İnşallah bu yıl daha profesyonel ve daha görsel bir çalışma yaparak, bize inan ve güvenen arkadaşları mahcup etmeyeceğiz. Derneğimizin amacı Urfa’ya hizmet etmek… Kim neyi en güzel şekilde yapıyorsa karşılık beklemeden bu şehir için yapmalı.. Bunu için de hiç bir menfaat gözetmemeli… Biz dernek olarak bundan sonra yapılacak olan etkinli kere açığız,
Üyelerimizin fotoğraf deneyiminden yararlanmak isteyen kamu kurumlarının, Belediye, Vilayet, STK lar vs. bizden istedikleri zaman yardım isteyebilirler. Biz bu tarz organizasyonların içersinde yer almaktan Sivil Toplum Kuruluşu olarak da memnun oluruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.