banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Söz&Kalem Dergisinin Aralık sayısı çıktı

“Ömür sermayesi pek azdır, lüzumlu işler pek çoktur” kapak manşetiyle çıkan Söz&Kalem dergisinin Aralık sayısında davetten, İslami harekete, astronomiden, teknolojiye kadar birçok konuda yazı kaleme alınmış.

Derginin Aralık sayısında Yunus Ufuk, “Referansımız Kur’an’dır” başlıklı yazıda Kur’an-ı Kerim’in Müslümanlar için bir referans kaynağı olduğuna vurgu yapılırken, Muhlis Hafızoğlu Fıkhus-Siyre kategorisinde vahyin gelişinden söz ediyor. Dergide Meva Karakaya’nın  “Milletler ve Dinler” başlıklı yazısında Suriye’nin etnik-dini yapısını işlediği yazısının  birinci bölümünü yer alıyor.

Derginin yeni sayısında, Sabikun Şahsiyetler kategorisinde bu ay Hasan en Nedvi’nin hayatı ve mücadelesine yer verilirken,  Türkiye’de Cami’ye gitme oranları infografik grafik ile ele alınmış.

 Her ay bir bölümün tanıtıldığı “Gözde Meslekler” kategorisinde ise, Hukuk Fakültesi ele alınarak, Hukuk Fakültesi’ni okumak isteyenlerin bilmeleri gereken kısa ve öz bilgilere yer verilmiş.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.