banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Karbonmonoksit Zehirlenmesi Önlemleri Nelerdir Başkan Kuş: Merkezde Sanayiye İzin Vermeyeceğiz Yeşilova

Sonumuz GAP lisesi gibi olmasın

Uzun yıllar boş ve atıl halde bekleyen, ancak daha sonra dönemin Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaplan'ın girişimleriyle Milli Eğitime devredilen eski Tekel Suma Fabrikasının yerine yaptırılan Fen Lisesi'nin inşaatı devam hızla ediyor.
Kaba inşaatının büyük bölümü tamamlanan okulun, Şanlıurfa eğitimine katkısının büyük olacağını belirten mahalle sakinleri, okul yanından geçen derenin ıslahını istediler. Sancaktar Mahallesi sakinleri, "Okul bitmesine bitecek ama bu kadar büyük ve modern yapılan okulun yanından geçen ve çevreye mikrop saçan dere halen ıslah edilmedi. Okul açıldığında burada okuyan çocuklarımız pis kokular içinde eğitim yapacaklar. Okul inşaatı yapılırken, bir yandan da yol genişletmesi ulaşım ve derenin ıslah edilmesi gerekmektedir. Bu okulumuzun akıbeti de Karaköprü beldesinde yapılıp eğitime açılan, ancak uzun süre yol sorunu çözülemeyen GAP Anadolu Lisesi gibi olmasın" dediler.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.