banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

ŞÖEDER'de nöbet değişimi; Cemal Yazar seçildi
Dernekten yapılan açıklamada; “Şanlıurfa Özel Eğitim Kurumları Derneği’nin (ŞÖEDER) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kurt, özel eğitim dışındaki işlerinin yoğunluğu nedeniyle dernek çalışmalarına yeterince zaman ayıramayacağı gerekçesiyle Yönetim Kurulu’ndaki görevinden ayrıldı. Zeki Kurt’un Yönetim Kurulu’ndan ayrılmasının ardından yeni Yönetim Kurulu şöyle oluşturulmuştur: Başkan Cemal Yazar, Başkan yardımcısı Sezai Baydilli, Sekreter Mehmet Şiş, Sayman Şükrü Aslan ve Üye Müslüm Kına” denildi.



Şanlıurfa Özel Eğitim Kurumları Derneği’nin yeni Başkan seçilen Cemal Yazar, süreç ile ilgili; “ Başkan Zeki Kurt, özel işlerinin yoğunluğu nedeniyle dernekteki görevini layıkıyla yerine getiremeyeceğini, ancak dernek çalışmalarına üye olarak devam edeceğini ve kendisine ihtiyaç duyulduğu dönemlerde ise derneğe katkı sağlayacağını söyleyerek başkanlık görevinden çekilmiştir. Biz de Yönetim Kurulu olarak tekrar bir araya gelerek görev dağılımı yaptık ve yönetimdeki arkadaşlarım başkanlık görevini tarafıma verdiler. Özel eğitim alanı bilindiği üzere vicdani sorumluluğu oldukça yüksek, özveri ve emek gerektiren bir alan. Bu bilinçle, yeni Yönetim Kurulu olarak, Gerek özel eğitim alanında faaliyet gösteren dernek üyesi özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi kurumlarımızın birlik ve dayanışma ruhu içerisinde çalışmalarını ve gerekse özel eğitimden yararlanan engelli bireylerimizin bu eğitimden üst düzeyde yararlanmaları için yoğun bir çalışma içerisinde olacağımızı herkesin bilmesini istiyorum” dedi. 
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.