banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir Başbakan

Sivil Toplum Kuruluşları arası dayanışma örneği

Bu doğrultuda önceki gün Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Başkan yardımcısı Eyüp Hancıoğlu ile birlikte Şanlıurfa Memur-sen şubesini ziyaret etti. Ziyarette Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı tarafından karşılanan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve Başkan yardımcısı Eyüp Hancıoğlu ile birlikte Şanlıurfa’nın öncelikle açılım konusu olmak üzere toplumsal konuları ele alındı.

Daha sonra üyelerine Maşuk bölgesinde Memur-sen üyelerine yapılmakta olan konutlar hakkında bilgi veren Memur-sen başkanı Mahmut Atçı “Sayın Mehmet Altun beye Sendikamıza yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Sivil toplum kuruluşları arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın sağlanması için bu tür ziyaretler sürekli ve sık sık yapılmalı, Bakkallar ve Bayiler Odasının çalışmalarını takdirle takip ediyoruz ve kendilerini kutluyoruz. Yaklaşık 2 yıl önce başlattığımız Toplu konutlarımızın artık son aşamasına gelindi. Kur’alarımızda çekildi yakın zamanda üyelerimize teslim edilecektir. Ayrıca konut alamayan üyelerimizin konut ihtiyacını karşılamak için Toki idaresi ile görüşmelerimiz devam etmektedir.

 

İmkan olursa ek konut yaptırmayı düşünüyoruz” dedi. Daha sonra bir açıklama yapan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun “Ben de Sayın Mahmut Atçı başkanımı ve yönetim kurulunu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Gerçekten de üyelerine çok güzel hizmetler veriyorlar. Başarılı çalışmalarını devamını diliyorum ve bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.