banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Siverek'te Hz. Muhammed (as) coşkusu
Milletvekili M.Kasım Gülpınar, Zeynep Karahan Uslu, AK PArti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ, Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ve bazı daire amirlerinin katıldığı etkinliğe ilgi büyüktü. Salonun dolmasıyla beraber dışarıda kalanlar ise ancak dışarıdan dinlemekle yetindiler. Program açılışı Mustafa Kızılyel’in Kur’an Tilaveti ile başladı ardından, Kasım Bakudan ve İbrahim Kızılyel’in okuduğu Mevlid-i Şerif’in arından Milletvekili Kasım Gülpınar ve Zeynep Karahan Uslu kısa bir konuşma yaptılar.

Kasım Gülpınar yaptığı açıklamasında şunları kaydetti,
“Siverekli Hemşerilerim bugün burada sizlerle böyle bir organizasyonda buluşmak gerçek mutluluk verici bu organizasyonun Sevgili Peygamberimizin anma etkinliği olması tabiki maneviyatını daha da yüceltmektedir. Bugün burada siyasi kimliğimle değil Peygamberimiz Muhammed (s.a.v)’in ümmetinden biri olarak aranızdayım temennim sevgi ve kardeşlikten taviz vermeden bir araya geldiğimiz bugünde rabbim cümlemizi Hz. Muhammed (s.a.v) laik bir ümmet eylesin”. dedi.

Zeynep Karahan Uslu yaptığı konuşmada ise
“Bugün burada sizlerle beraber Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammed (s.a.v) anma etkinliğinde olmaktan duyduğum memnuniyeti anlatmamda herhalde kelimeler yetersiz kalacaktır. Kadına Şiddet’in artığı bölgemizde özellikle bayan kardeşlerimin burada salonu doldurmaları ayrıca beni sevindirmiştir. Sözlerime şunları söyleyerek noktalamak istiyorum. Sevgi ve Kardeşlik içinde yaşamanızı diliyorum.” dedi.

Kasım Gülpınar ve Zeynep Karahan Uslu’nun konuşmalarının ardından İlahi sanatçısı Muzaffer GÜRLER sahne aldı. Sahnede birbirinden güzel ilahileri seslendiren Muzaffer GÜRLER’in konserinin arından Hz Muhammed’i anma etkinliği sona erdi. Yaklaşık 3 saat süren programda bazı vatandaşların okunan dualar veya ilahilere kendilerini fazla kaptırmaları sonucu sağlık ekiplerinin mudaheleleri sonucunda dışarı çıkartıldılar. Kalp krizi riski taşıyan vatandaşlar programı izleyemediler. Salonda yer olmaması nedeniyle bir çok kişi dışarıda kaldı. GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.