banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Sıra gecesi Almanya yolcusu

Şanlıurfa’nın Tanıtımında Sınırlar Kalkıyor…

-Urfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu Almanya Yolcusu…

Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu, Kültürlerarası Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü&NRW Türk Müziği Korosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Alp Ataç’ın davetlisi olarak 2 ayrı konser vermek üzere Almanya’ya gidiyor.

 

     27 Kasım 2010 Cumartesi Akşamı Saat 19.30’da Almanyanın Kuzey-Ren Vestfalya eyaletine bağlı Essen kentinde ilk konserini verecek olan Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu, ikinci konserini ise 28 Kasım Pazar Akşamı Saat 18.30’da yine Almanyanın Aachen kenti yakınlarındaki Stolberg kasabasında verecek.

    Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın “Onur Konuğu” olarak davet edildiği konserlere Almanya’da yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızın yanı sıra Almanların büyük ilgi göstermesi bekleniliyor.

MUSTAFA ALP ATAÇ URFA’DA KONSER VERMİŞTİ

    Almanya Kültürlerarası Müzik ve Sahne Sanatları Enstitüsü&NRW Türk Müziği Korosu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Alp Ataç, Şanlıurfa Belediyesi’nin davetlisi olarak geçtiğimiz Mart Ayı’nda Urfa’ya gelmişti.

   Mustafa Alp Ataç yönetimindeki Almanya-Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Türk Müziği Korosu, 27 Mart 2010 tarihinde Şanlıurfa Belediyesi Nikâh ve Konferans Salonu’nda “Urfalı Tanburi-Bestekâr Vefik Ataç”ı anma konseri gerçekleştirmişti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.