banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Siirt Travel Turkey fuarında tanıtıldı

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan “Travel Turkey İzmir” turizm fuarına, Siirt ili bu yıl da katılım sağladı.

Turizm sektöründe faaliyet gösteren 900'den fazla katılımcıyı buluşturan ve 30 ülkeden turizm profesyoneline ev sahipliği yapan Travel Turkey İzmir fuarına katılan Siirt’in kültürü tanıtıldı.

Fuarda, Siirt'in tarihi, kültürel ve turistik mekânlarının yanı sıra Siirt fıstığı, tiftik battaniyesi, el sanatları ürünleri, Pervari balı, Zivzik narı ve yöresel lezzetlerin tanıtımı gerçekleştirildi. 

Ziyaretçilere Siirt fıstığı ve Pervari balı ikram edilirken, Valilik tarafından basımı yapılan bilimsel kitaplar, broşürler, kitapçıklar, gezi rehberleri ve diğer tanıtım materyallerinin de dağıtımı yapıldı.

Stantta İl Kültür Turizm Müdürü Remzi Uslu tarafından karşılanan ziyaretçilere, yöresel ürünlerin sunumu yapılarak, turizm konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.